Diensten

Artiesten Management

Wij zorgen intensief voor onze artiesten, zowel op het podium als alles daarbuiten. Als artiest of band moet je doen waar je goed in bent en je niet druk maken met boekingscontracten, contacten onderhouden met platenmaatschappijen, Publishers of bezig houden met boekingsaanvragen, het is voor ons belangrijk dat onze artiesten zich voor de volle honderd procent kunnen richten op hun corebusiness. Er wordt een plan van aanpak opgesteld voor elk individueel geval en een realistisch toekomstperspectief wordt geboden.

Voetbal Management

Wij richten ons vooral op de sportieve ontwikkeling van een speler, bij ons worden voetballers sneller, sterker en fitter door onze specialistische kennis op het gebied van training, voeding en mindset. Zodra een speler zich aansluit bij Seven Figures gaan wij concreet met jou aan de slag en begeleiden je door het hele proces.

Er word een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld met de speler en DPC. Techniek, uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en behendigheidstraining, met ons ontwikkelingsplan zal de speler zich ontwikkelen tot een betere speler.

OPMERKING: Wij zijn geen voetbal intermediair we onderhandelen geen contracten met clubs! Maar via ons netwerk kunnen we ouders en spelers begeleiden naar de juiste geschikte intermediair om de zaken van een speler te behartigen.

Marketing & Promotie

Terwijl het talent steeds beter wordt in zijn vaardigheden, werken wij aan commerciële aanbiedingen voor zijn diensten wij creëren betrokkenheid tussen het talent en zijn fans. Wij weten hoe we talenten aantrekkelijk kunnen maken voor fans en clubs en daarnaast hoe we de commerciële waarde van de talent kunnen vergroten om een persoonlijk brand te creëren en op te bouwen.

Talenten