Navi

Naam:
Navario Clyde Denswil
Geboorte Datum:
11-10-1999
Label:
Top Notch

Biografie

Navario Clyde Denswil (a.k.a. Navi) geboren op 11-10-1999 te Amsterdam. Navi is opgegroeid in de Bijlmer en van jongs af aan bezig met het maken van muziek. Op het eerste gezicht een coole rustige jongen, maar zodra hij begint te “spitten” kom je er al snel achter dat hij een gave heeft.

Een unieke sound en lyrics die hij zonder enige voorbereidingen in de Mic spuugt. Navi is niet geheel onbekend binnen de Nederlandse HipHop en heeft door de jaren heen al een aantal hits (goud en platina) op zijn naam staan o.a. door samenwerkingen met SBMG (Concreet & Drop Top) en Latifah (On My Way), in 2018 heeft Navi naast zijn 3 Maxi singles, waaronder ook een track in samenwerking met Adje – 4AM nog 3 singles uitgebracht. Navi heeft een lange tijd onder de hoede van zijn neef Chyvon Pala (a.k.a. Chivv – SBMG) bewogen maar heeft besloten om zijn eigen weg in te gaan.

En met succes!! The Next Best heeft op 13 december 2018 gesigned bij het platenlabel Top Notch. Onder de vleugels van Top Notch heeft Navi op 24 januari 2019 zijn single “Searching” gereleased. Door heel hard te werken heeft hij deze trein zeker niet gemist. Op naar een volgend station!! Met zijn creatieve mindset en flexibiliteit zal hij zijn doel bereiken.. #NewBallerAlert

Meer informatie over Navi?

Laatste Navi Nieuws