Jayden Braaf

Naam:
Jayden Jezairo Braaf
Geboorte Datum:
31-08-2002
Positie:
Aanvaller
Actuele Club:
Manchester City
Spelersmakelaar:
Stellar Football Ltd

Biografie

Zeven jaar geleden zijn we begonnen met ons eerste project Jayden Braaf die net was weggestuurd bij Ajax en een nieuwe start ging maken bij AFC. Na een goed gesprek met zijn ouders begonnen we hem in 2013 te begeleiden. Dankzij ons ontwikkelingsplan die we voor hem hadden opgesteld wist hij een jaar later de overstap naar PSV te maken.

In 2016 hebben we in samenwerking met DPC ontwikkelplan 1.0 opgesteld, in de 2 jaar die volgende ontwikkelde Jayden zich enorm, daar door maakte hij in 2018 op 16-jarige leeftijd de overstap naar Manchester City. In 2020 werd Jayden uitgeroepen tot Speler van het jaar bij Manchester City U23, en traint zelfs al regelmatig mee met de selectie van Pep Guardiola.

Sinds 2013 zijn wij gefocust op het maken en delen van de beste video-hoogtepunten van Jayden Braaf van alle clubs waar hij speelde ‘AFC, AJAX, PSV en Manchester City. Meer dan 100 video’s die wij hebben gedeeld op YouTube en andere sociale media platformen, waardoor Jayden bij scouts en clubs in het vizier kwam. Jayden zijn fanbase groeit snel en fans communiceren elke dag met hem.

Meer informatie over Jayden Braaf?

Laatste Jayden Braaf Nieuws