Over Ons

Wij managen talent
sinds 2013.

Seven Figures is een full-service management en entertainmentbedrijf gespecialiseerd in het begeleiden en marketen van voetbal en muzikaal talent.

Wij zijn een wereldwijd creatief bureau voor sportmarketing experts voor merken en bedrijven die hun publiek willen bereiken via de entertainment en voetbalindustrie en voor influencers die verbinding willen maken met de juiste merken.

Seven Figures heeft partnerschappen met ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van artiesten en voetbalmanagement, merken, mode, branding en intermediairs.

OPMERKING: Wij zijn geen intermediair in voetbal. Wij onderhandelen geen contracten met clubs! Via ons netwerk kunnen we ouders en spelers begeleiden naar de juiste intermediair.

0

Tevreden klanten

0

Voltooide Projecten

0

Merken Verbonden

Onze Specialisatie

01

Artiesten Management

We zorgen intensief voor onze artiesten, zowel op het podium als alles daarbuiten. Er wordt een plan van aanpak opgesteld voor elk individueel geval en een realistisch toekomstperspectief wordt geboden.

02

Voetbal Management

Zodra een speler zich aansluit bij Seven Figures, wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld met de speler en DPC.

03

Marketing & Promotie

Terwijl het talent steeds beter wordt in zijn vaardigheden, werken wij aan commerciële aanbiedingen voor zijn diensten.

Partners